zwembad 2
zomer 20199

Ontdek

MANOIR HANS & LOT

In het oeroude dorpje Bouloc, niet ver van Cahors en tussen Montcuq en Lauzerte ligt het manoir Hans-Lot. De kasteelhoeve ligt op een heuvel en kijkt uit over een fantastische omgeving.

In heel Europa is er wel geen diverser land dan Frankrijk. Alle facetten van ‘la douce France’ vinden hun hoogtepunt in de pracht en de ‘savoir vivre’ van Bouloc.

Genieten kan volop in en rond het manoir. Ongedwongenheid, daar gaat het bij ons om. De hoeve en haar omgeving zijn perfect om kwaliteit van leven te doen groeien en bloeien.

Je kan lekker luieren op en rond het erf en genieten van de zuiderse kleuren, de zon en… de totale rust.

Onze

MISSIE

Iedereen die op zoek is naar een overvloedige korf van activiteiten om zich uit te leven en/of zich weer op te laden: de streek heeft de ideale vakantiemix.

Voetjes onder tafel en lekker tafelen op basis van streekproducten, wijntje erbij: hier kan je (leren) ontspannen, want voor alles is gezorgd, voor groot en klein.

Na een frisse duik in het zwembad een uitstapje richting terrasjes in een pittoreske setting?

Zin in een proeverij? In het wapenschild van Bouloc staat een druiventros. Kortom: de levensgenieter komt bij ons aan zijn trekken. Kriebelt het? ‘Welkom’ is ons paswoord!

Manoir Hans & Lot

SFEERFOTO’S