IMG_0016
IMG_2753

Ontdek

DE OMGEVING

Goede wijn behoeft geen krans: door zijn water- en bosrijke landschappen, vol schilderachtige afwisseling, spreekt het departement Tarn-et-Garonne tot de verbeelding van elke Frankrijkkenner.

Het adembenemende natuurpark Causses de Quercy, de vele hunebedden en natuurlijk de woningen op en in de rotsen in de bekende plaatsen Rocamadour en Saint-Cirq-Lapopie maken de wat mysterieuze Occitaanse identiteit alomtegenwoordig.

Ga eens naar Cahors, met een overvloed aan restaurants en streekeigen bars.

Zin in een dagje zon, strand en zwemmen op 10 minuten van de manoir in Montcuq vind je een meer met zandstrand.  Waterpret gegarandeerd!

Een bezoek aan het kasteel van Bonaguil en één van de wekelijkse markten mogen zeker niet ontbreken tijdens je verblijf.

De omgeving

Sport

De sportliefhebbers komen in deze regio zeker aan hun trekken. Het gebied is geliefd door wielertoeristen en mountainbikers. In de omgeving zijn er twee golfterreinen. De pelgrimroute en vele andere wandelroutes doorkruisen deze streek. In de buurt zijn nog vele andere sport – en ontspanningsmogelijkheden o.a. quad rijden, tennis, vissen, minigolf.

Enkele interessante

Links