Reserveren

In het hoogseizoen kan je bij ons reserveren van zaterdag (16 uur) tot zaterdag (10 uur), dus met een minimale verblijfsduur van 7 nachten. Buiten het hoogseizoen is een aanpassing van de minimale verblijfsduur en de aankomst- en vertrekdagen bespreekbaar.  Contacteer ons gerust!

Een reservering is pas definitief na ontvangst van een voorschot van 50%, en dit mits betaling op onze rekening binnen de 14 dagen na reservering.

Het saldo van uw huursom dient 30 dagen voor het begin van uw reservatie gestort te worden op onze rekening.  Bij een reservatie binnen de maand voor de aankomstdatum dient de volledige som betaald te worden.

Het is niet toegelaten met meer personen dan voorzien door de verhuurder te verblijven in de accommodatie.

Huisdieren zijn toegelaten na overleg supplement van 30€ per week.

 

Annulering

Annuleren kan enkel schriftelijk en met het vermelden van de annuleringsdatum. Bij annulering door de huurder binnen de 8 tot 2 weken voor het verblijfsdatum word het voorschot niet teruggestort. Bij annulering binnen de 2 weken bent U het volledige boekingsbedrag verschuldigd.

 

Aansprakelijkheid van de huurder

De huurder is gedurende de verblijfsperiode volledig verantwoordelijk voor de gehuurde accommodatie en inrichting. Schade aangebracht door de huurder, zijn medereizigers en/of gasten dient volledig door de huurder contant betaald te worden aan de verhuurder

 

Waarborg

De waarborgsom bedraagt 250€ ( voor de gîte manoir) 300€ ( voor de gîte fermette) en dient cash betaald te worden bij aankomst.  Bij vertrek betalen we de waarborgsom terug mits eventuele aftrek van kosten van bv. voor beschadiging van meubelen en goederen.

 

Aansprakelijkheid

De verhuurder aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, diefstal, schade of letsel.

 

Vertrek

Op de dag van uw vertrek laat u de huuraccommodatie veegschoon achter, de vuilbakken zijn leeg, het keukenmateriaal ligt op zijn plaats en de vaatwasser is leeg.  Voor 10 uur bezoeken we samen de accommodatie.

 

Financieel overzicht

In de huurprijs van een gîte is inbegrepen :

  • gebruik van de accommodatie
  • zwembad, water, elektriciteit.

Niet inbegrepen:

  • Eindschoonmaak:
    • 60€ (gîte manoir)
    • 120€ (gîte fermette)
  • Toeristenbelasting

Badlinnen 5€ per set/pp

Keukenlinnen 4€ per set

Indien u dit wenst dient dit opgegeven te worden bij de reservering.

Voor verwarming wordt enkel buiten het hoogseizoen een vergoeding van 5€ per dag aangerekend.

Betalingen gebeuren op onze rekening Banque populaire Occitane IBAN FR76 1780 7008 4135 5190 5192 155 – BIC CCBPFRPPTLS

Wij beschikken niet over de mogelijkheid voor Pinbetalingen of Creditcards.